Thuis

Dycon Cleantec Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van Dyconcleantec, Ltd., is de professionele producent voor de droger van de vloergaszuiveraar in China, ook het lid van ISSA (Schoonmakende Industrievereniging Wereldwijd). Dycon is geëngageerd aan R&D en het produceren van schoonmakend materiaal, met het onafhankelijke vermogen van de productontwikkeling. Wij zijn goedkeuren OEM en ODM ook productontwikkeling.

De Dyconnadruk op het ontwerpen van en het produceren van de droger van de vloergaszuiveraar, besteedt aandacht aan kwaliteit. Alle machines worden ontworpen door ons, snijdt het metaalchassis door Laser, die precisie en hoge uitwisselbaarheid van vervangstukken brengt. Onze producten absorbeert de internationale die voordelen van het heersende stromingsproduct, met stijl wereldwijd worden gesynchroniseerd. Met goedgekeurd Ce, genieten onze producten van een goede reputatie in de Amerika, Oost-Europa, Oceanië, markten van Zuidoost-Azië enz. En wij hopen om onze dienst aan meer klanten rond de wereld te verlenen.

Hier in Dycon, overwegen wij de belangen van de klant, de vraag van de klant aangezien het centrum, die met Dycon samenwerken, u een goede regionale bescherming zal verkrijgen, gekwalificeerd product, de goede dienst, ook zult u een ononderbroken ontwikkeling van productplatform hebben.

Dycon is uw vertrouwenspartner, lid wordt van ons handelaarsteam, zult u meer verkrijgen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Co. van Dyconcleantec, Ltd, één professionele fabrikant voor vloergaszuiveraar en verwant schoonmakend materiaal, met één volledig platform van productonderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop, ISSA-lid.

Dycon, in 2011 wordt opgericht, met een groep meer dan 10 jaar van de industrieervaring, een hartstocht voor het schoonmaken markt, en een hartstocht voor het schoonmaken van producten dat. Strikt met productkwaliteit, leef bedrijfsregels na, veiligstellen klantenbelangen in het gebied, om te helpen voltooien de klanten hun wens is de bedrijfszakenfilosofie.

wij zijn geëngageerd aan R&D en de productie van het schoonmaken van materiaal, besteedt aandacht aan productkwaliteit, met het eigen platform van reeksproducten, goedkeurt kleine orden, creeert de producten u, klanten aan behoeften moet voldoen, om betrouwbare producten en de nadenkende dienst voor klanten te verlenen om regionale marketing uit te breiden.

Momenteel, Dycon-hebben de producten aan de Ce-norm, Ce-testgoedkeuring voldoen, hebben het onafhankelijke onderzoek en de ontwikkeling van producten vele klanten in Amerika gewonnen, erkend en breiden toegelaten Australië zich, Zuidoost-Azië, Oost-Europa, India en andere landen, het verkoopgebied uit, zullen wij u helpen de efficiënte verkoop op uw gebied ontwikkelen, en al mogelijke steun te verlenen.

 

China Dycon Cleantec Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : Dycon

Aantal werknemers : 100~150

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : < 10%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Dycon Cleantec Co.,Ltd Certificaten China Dycon Cleantec Co.,Ltd Certificaten