Thuis

Dycon Cleantec Co.,Ltd Fabrieksreis

Certificaat
China Dycon Cleantec Co.,Ltd certificaten
China Dycon Cleantec Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Wij hebben de ervaring van meer dan 4 jaar om met Dycon te werken. Het personeel geeft snel aan onze verzoeken gevolg en de prijs/kwaliteit verhouding is goed.

—— Josh

Ons vennootschap met Dycon gaat een lange weg terug en door vele jaren voor- en tegenspoed, konden wij omhoog aan de marktvraag het hoofd bieden.

—— Nikolay

Het niveau van steun die wij van zowel Jessica – Afdelingschef hebben gekregen – en Linda – Vertegenwoordiger – zijn enkel groot. Zij zijn professioneel!

—— Trevor

Ik ben online Chatten Nu
lopende band OEM / ODM
1 2 3 4 5 6 7 8
Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd

1 2
Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd
厂区展示

厂区展示

厂区车间展示

 • lopende band

   

   

   

  Dycon Cleantec Co.,Ltd fabriek productielijn 0

   

   

   

   

   

 • OEM / ODM

  OEM/ODM

  Het bedrijf produceert hoofdzakelijk vloergaszuiveraar Onze producten hoofdzakelijk automatische vloergaszuiveraar omvatten

  AC de schoonmakende machine van de kabelvloer, de machine van de vloerveger, rit-op stofkar enz. met het stabielst

  kwaliteit en klantenservice om het grootste vertrouwen te krijgen. Wij zijn in veilig, professioneel en efficiënt

  de dienstconcept „wijsheid en het mensdom naar de richting van ontwikkeling, technologie en de wereld gelijktijdig met de vooruitgang“, om aan verschillende behoeften van klanten te voldoen om een briljante carrière tot stand te brengen.

 • R & D

  Dycon heeft een professioneel team om producten te ontwikkelen, kan de productontwikkeling tempo met de industrie, de productie van producten houden, altijd de voortdurende verbetering aanhangen, en constant verbeteren. Dycon kan met klanten samenwerken om producten te ontwikkelen die met klanten kunnen werken om een deel van producten te veranderen.

Contactgegevens
Dycon Cleantec Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Jessica zhao

Tel.: 86 512-65788180-805

Fax: 86-512-65788180-802

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)